tag:blogger.com,1999:blog-8639368253667799070.post1425439293088080788..comments2024-01-21T06:07:47.905-08:00Comments on Tudor Cicu: 382. (3144 de km prin Grecia -12 -)Tudor Cicuhttp://www.blogger.com/profile/07790200814528230281noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8639368253667799070.post-67944457327876629462013-06-27T02:00:28.526-07:002013-06-27T02:00:28.526-07:00Florentina: Singura mea uimire, că mulţi portocali...Florentina: Singura mea uimire, că mulţi portocali erau goi de fructe (pesemne demult culeşi, aşa cum spui prin Noiembrie), dar mulţi erau şi încărcaţi, gata de cules. Aşa ştiam şi eu, că iarna (la noi) se culeg portocalele, acolo. Doar un grec mă poate lămuri.La Marea Ionică, unde am ajuns (în postarea 383)am făcut un respiro... Vei vedea de ce. Dar, îmi venea să cânt: La marea Ionică... la marea Ionică/Corăbiile gândului pe val mă ridică...Tudor Cicuhttps://www.blogger.com/profile/07790200814528230281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8639368253667799070.post-6685317617950896532013-06-26T09:59:40.877-07:002013-06-26T09:59:40.877-07:00Am mâncat portocale direct din pom (în noiembrie!)...Am mâncat portocale direct din pom (în noiembrie!) şi pot spune că noi, aici, NU mâncăm portocale. Am degustat şi lichiorurile Mavrotmatis, produse din coaja, respectiv miezul acestui fruct. O minune!<br />Cât despre poveşti cu zane şi alţi zmei (sau zei), urmăresc, urmăresc...Florentina Loredana Dalianhttps://www.blogger.com/profile/14570041889832194986noreply@blogger.com